Een lekker recept van Pauline, bekende foodblogger van “Uit Pauline’s keuken”

Ingrediënten:

Eiwit: 1 puntham/beenham,  bouillon

Marinade: mosterd, olijfolie, peper & zout

beenham

Bereidingswijze:

  1. Zet de ham op in een ruime pan. Voeg de bouillon toe en breng de ham aan de kook.
  2. Laat de ham op een zacht vuur in ongeveer 1,5 gaar worden.
  3. Laat de ham afkoelen.
  4. Maak een marinade van de mosterd, de olijfolie en peper & zout. Smeer de ham in met marinade en laat het er minimaal een uur intrekken.
  5. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  6. Voeg evt. groenten naar keuze toe (rode ui-paprika-tijm)
  7. Bak de ham in ongeveer 30 -35 minuten af totdat hij goudbruin van kleur is

Zoek jij hulp bij gezond afvallen?
Neem dan vrijblijvend contact op met voedingscoach Leny. Met het persoonlijk voedingsplan van Metabolic Balance kun je gezond afslanken, je hormoonbalans herstellen én je krijgt veel meer energie!