Weer in balans met de ANDUBALANCE

De nieuwe Andubalance massage matras is speciaal ontworpen om het  afslanken te ondersteunen: de andullatie programma’s zijn uitgekiend op lymfedrainage, cellulite, vetverbranding en ontspanning.

Lymfe drainage

Een optimale drainage helpt je lichaam afslanken. Gezonde voeding zoals groenten en fruit zijn natuurlijke vochtafdrijvers. Ter ondersteuning van een goede  lymfedrainage kun je gebruik maken van andullatie: zowel je bloedsomloop als je lymfestelsel worden geactiveerd, zodat je lichaam optimaal wordt gedraineerd, dus zijn afvalstoffen effectief kwijt raakt.

Cellulite

Ook cellulite kan nu doeltreffend worden aangepakt: naast een heleboel andere therapeutische voordelen bevordert andullatie de collageenproductie. Collageen zorgt ervoor dat onze huid weer steviger, strakker en jeugdiger wordt.

weer in balans met Andubalance

weer in balans met Andubalance

Chronische pijn of andere gezondheidsklachten: ANDUMEDIC®3

Tal van aandoeningen kunnen onze levenskwaliteit aardig in het gedrang brengen. Vooral chronische pijn kan slopend zijn voor geest en lichaam. Door specifieke lichaamshoudingen of beperkte mobiliteit kan pijnlijke spierspanning ontstaan. Vaak is het ook mentaal moeilijk de ‘knop om te draaien’ : je komt dus nooit volledig tot rust.

De ANDUMEDIC® 3 kan ingezet worden voor tal van doeleinden van pijnverlichting tot relaxatie. Het gebruik van andullatiesystemen is geschikt voor alle leeftijdsgroepen. Ook voor sportmensen en in veeleisende beroepen wordt andullatie steeds populairder. Zelfs het oplossen van diepgewortelde spierspanningen is mogelijk en zorgt voor weldoende ontspanning en regeneratie.

Het positieve effect is gebaseerd op de unieke combinatie van mechanische vibraties en infraroodwarmte:

  • De 15 geïntegreerde trillingsmotoren in het matras zijn op elkaar afgestemd, wat zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van de vibraties in het totale lichaam
  • Infraroodwarmte is een beproefd therapeutisch middel voor pijnverlichting en regeneratie. De 6 infrarood warmtesensoren zorgen voor een heerlijke en diepe ontspanning. Warmte kan een genezingsproces verbeteren, omdat de bloedvaten verwijden. De doorbloeding neemt toe en de toevoer van voedingsstoffen naar het celweefsel wordt geactiveerd. Bovendien zorgt het warmte-effect voor een oplossing van diepgewortelde pijnlijke spierspanningen. Vooral bij ontstekingen kan infraroodwarmte dankzij betere doorbloeding de afvoer van ontstekingssubstanties bevorderen.

Selfcare-principe

Levenskwaliteit is  geen toestand die we van vandaag op morgen kunnen forceren, maar we kunnen er doelgericht aan werken. Het juiste evenwicht tussen werk en vrije tijd, een bewuste voedingskeuze en voldoende beweging zijn slechts drie elementen van het preventieve gezondheidsmanagement. Dit selfcare-principe houdt in dat we weer zelf de verantwoordelijkheid gaan opnemen voor ons eigen leven en zelf dagelijks een bijdrage gaan leveren voor een goede gezondheid. Dat sluit natuurlijk niet uit dat we bij artsen en therapeuten te rade kunnen gaan: in tegendeel ! Ziektes worden regulier behandeld, maar het eigen engagement met het oog op preventie levert een extra bijdrage tot de algemene gezondheid.

Zoek jij hulp bij gezond leven en/of gezond afvallen?
Neem dan vrijblijvend contact op met voedingscoach Leny. Met het persoonlijk voedingsplan van Metabolic Balance kun je gezond afslanken, je hormoonbalans herstellen én je krijgt veel meer energie!